SEGRE

ANDREA MONTERDE

Permisos de mobilitat per als universitaris

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Són molts els estudiants que s’han vist afectats per l’estat d’alarma i per la crisi del coronavirus, però em sembla que poc es parla de les repercussions que han pogut tenir aquells estudiants universitaris que normalment resideixen fora del domicili habitual.

Quan va començar l’estat d’alarma, molts estudiants van tornar a casa seva pensant que seria només un confinament de quinze dies, deixant material, apunts, roba d’estiu i moltes altres coses necessàries per al dia a dia a les segones residències on viuen normalment durant el curs universitari. A tots aquests universitaris, ara que comencen els exàmens finals i les recuperacions, no se’ns ha donat la possibilitat de tornar a casa per recollir ni que sigui tot el material i els apunts que necessitem per dur a terme amb “normalitat” aquests finals i l’acabament d’aquest curs.

Els estudiants necessitem permisos de mobilitat per tal de poder recuperar les nostres pertinences amb la garantia de no ser sancionats durant el desplaçament. Gràcies.

tracking