SEGRE

El llegat de Josep Oriol Pelegrí Ruiz

President COELL / President Agrisec

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Avui fa justament un any que, malauradament, ens va deixar l’enginyer de telecomunicacions Josep Oriol Pelegrí Ruiz, puntal dins l’associació d’instal·ladors Agrisec i que mantenia sòlids lligams amb COELL. L’Oriol, bon professional i persona activa i implicada, era, a més, molt conegut dins l’àmbit sociocultural lleidatà per la seva afició al cant coral.

El seu adeu prematur va truncar una trajectòria prometedora i el seu record segueix ben viu en el si de la nostra organització. A més de comptar amb una aula que duu el seu nom al nostre centre formatiu de la Caparrella, enguany també hem endegat les Beques Josep Oriol Pelegrí Ruiz. Amb aquesta iniciativa, a més d’honrar la memòria i atorgar un reconeixement cap al nostre company, s’incentivaran els estudis del sector de les instal·lacions, al qual ell pertanyia. Així, es premiaran els millors projectes d’alumnes dels últims cursos dels cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior relacionats amb l’Electricitat i l’Electrònica; l’Energia i l’Aigua i la Instal·lació i el Manteniment.

La posada en marxa de les Beques Josep Oriol Pelegrí Ruiz permetrà fer un pas endavant molt necessari en la dignificació de la Formació Professional entre els joves i la promoció de les oportunitats de futur d’aquelles especialitats que tenen més manca de personal qualificat. Aquest projecte s’ha instaurat amb caràcter anual i permanent per tal d’ajudar molts dels futurs professionals instal·ladors de les nostres terres, que veuran recompensats el seu esforç i la seva dedicació, valors que bé es poden atribuir al nostre company. Gràcies, Oriol, pel llegat que ens has deixat. Ens en sentim molt orgullosos. El teu record i el teu preuat exemple romanen ben presents entre tots els qui et vam conèixer.

tracking