SEGRE
Vergés admet que divendres ja estudiaven confinar el Segrià

Vergés admet que divendres ja estudiaven confinar el SegriàACN

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El que va fer el govern de la Generalitat el dia 4 de juliol al matí reflecteix clarament què som els ciutadans per a ells: un vot. No els importem gens ni mica. Un dissabte del mes de juliol a les 10.30 h anuncien un confinament per a les 12 h. Quan sabien perfectament que la meitat de la població del Segrià en aquell moment estava a la carretera o fora de casa. Un dissabte precedit d’una setmana en què la consellera va negar constantment que aquestes mesures estiguessin previstes. Envien unes instruccions oficials dient que a les 16 h estaria prohibit entrar i sortir del Segrià. Tothom va haver de girar cua i anul·lar totes les activitats previstes per a aquell dia per poder arribar a l’hora. No és més fàcil anunciar-ho abans o deixar passar el dia i confinar a les 10, les 11 o les 12 de la nit? Si tan urgent era, no podíeu fer-ho abans? Després el senyor Buch surt a mitja tarda dient que qui estigués de vacances no patís que podria tornar sense problema. No ho podia dir al matí, això?

Com heu pogut llegir, no qüestiono el motiu del confinament. Si la situació és dolenta i no hi ha més remei, hi estic d’acord... Però no ho podeu fer millor?

Animo tots els lleidatans que, quan es recordin de nosaltres per l’únic que els interessem (el vot), també ens recordem nosaltres d’ells.

tracking