SEGRE
El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la intervenció al ple d’ahir.

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la intervenció al ple d’ahir.EUROPA PRESS

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Al Sr. Torra sembla que no li ha tremolat la mà en el moment de dictaminar el confinament de tota la comarca del Segrià... Ja fa una colla de dies que els informatius van anunciant un augment considerable d’infectats pel virus en llocs molt concrets d’aquest territori i que han dit que estaven controlats. Doncs bé, pel motiu que sigui s’ha esperat a actuar i no precisament sobre aquests focus, sinó sobre tot el Segrià, com si sigués més fàcil controlar una comarca que uns quants punts concrets, sobretot ara que sembla que hi ha més recursos i se saben més coses del virus.

Per altra banda, els polítics i els responsables sanitaris apel· len a la responsabilitat personal en complir les mesures preventives elementals (distància, mascaretes i rentat de mans), però, ni de lluny, tothom practica aquesta responsabilitat. I per aquest motiu s’haurien de prendre mesures més expeditives, i no dic posar multes a tort i a dret, sinó fer actuar les policies en el sentit de fer-se més visibles pels carrers i cridar l’atenció a la gent que no respecta aquesta normativa tan senzilla, sigui jove, gran i de la raça que sigui, sense por.

Segurament hi ha molts interessos que no són sanitaris, però perquè l’economia torni a funcionar s’ha de complir i fer complir a tothom la prevenció de base en tots els àmbits, i així és molt possible que més persones arribem vives a veure una vacuna i un medicament eficaços, i no hàgim de pagar justos per pecadors en possibles propers confinaments.

tracking