SEGRE
Unes 300 persones es concentren davant de la delegació de Salut amb crits contra Torra i Pueyo || La Cambra i la Federació d'Hostaleria censuren la falta d'ajuts

Indignació ciutadana i empresarial a Lleida arran de les noves mesures de confinamentMAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Desitjo no arribar a haver d’escriure una trilogia. Segons els mitjans de comunicació, Salut està analitzant empreses de fruita del Segrià i demanarà a Treball que actuï i faci el tancament quan l’incompliment sigui greu. Ja tenim la patata de Salut a Treball i de Treball a Salut, i “tiro porque me toca”. Si us plau, administracions públiques, no us adoneu que ha marxat la immensa majoria d’una generació irrepetible i us carregareu el poc que queda d’ella? Tanqueu ja.

Llegeixo també que, segons la nostra administració municipal, els positius confinats escapen del confinament. Vejam, sense voler faltar a ningú, de fet és una fruita i no un adjectiu, com diu el senyor Recio, “no seáis melones”. Amb la pasta que us heu estalviat aquest any amb festes majors, Fira de Titelles, etc. (però sí que heu passat els corresponents IBI, escombraries, taxa de circulació...), no us arriba per contractar una empresa de seguretat temporalment? La policia municipal ja en té prou amb el que té.

Posats a fer, com que al centre històric, res de res, us aconsello, com a les platges, fer a la plaça del Dipòsit petites parcel·les senyalitzades, així no estarien enganxats els uns amb els altres. Les podeu marcar amb guix i quan plogui ja s’esborraran. Ho sento pels veïns, de fet sou els meus herois i heroïnes, jo no hauria aguantat tant. Centre històric, qui t’ha vist i qui et veu. Paeria, qui t’ha vist i qui et veu. Per acabar, ja tenim la mascareta i suposo que la setmana vinent arribarà el torn del chubasquero.

tracking