SEGRE
Imatges dels controls a Lleida, Alfarràs, Els Alamús, Massalcoreig, Soses i Vilanova de la Barca

Controls de confinament a les carreteres del SegriàSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Davant la situació de confinament perimetral en què es troba la comarca del Segrià i com a ciutadà pagador d’impostos, m’agradaria saber l’explicació de certs fenòmens poc lògics que estem vivint els ciutadans de la comarca, sobretot respecte als exageradíssims controls policials als quals ens exposem. En diversos punts no fronterers de la comarca s’estan produint unes retencions llarguíssimes a causa de controls que es limiten a preguntar als vehicles d’on vénen i cap a on van, en una situació en què el moviment intern per la comarca està permès i no hi ha cap restricció. Jo entenc que, si el confinament és perimetral, s’haurà d’intentar que la gent no surti o entri sense justificació, no sé per què tanta curiositat per saber on anem o d’on venim dins de la comarca.

Posaré un exemple viscut per mi mateix. La meva dona i jo hem anat a una visita mèdica a Barcelona, un cas justificat per canviar de comarca. He preparat la declaració responsable, la citació del metge i tota la documentació personal. En arribar a l’enllaç, entre l’A-22 i l’A-2, allí hi havia el control habitual, amb la meva sorpresa que en, arribar-hi, m’han deixat incorporar a l’A-2 sense dir res, però als que es dirigien a l’interior de la ciutat de Lleida els paraven a tots. He anat a Barcelona, he tornat i ningú m’ha dit res, ni a l’anar ni al tornar.

En els dies anteriors, jo i molts ciutadans hem hagut de patir cues llarguíssimes, perdre molt de temps i no sabem per quina raó. No hem vist tants mossos junts en la nostra vida. A veure si algun dirigent dóna resposta.

tracking