SEGRE

Meritxell Rosell Santamaria

Ànims, lleidatanes i lleidatans. Ens en sortirem

Imatge d’una patrulla d’agents dels Mossos d’Esquadra ahir a la tarda a Aitona.

Imatge d’una patrulla d’agents dels Mossos d’Esquadra ahir a la tarda a Aitona.MAGDALENA ALTISENT

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Estimats lectors del diari local SEGRE, el de Lleida, el de casa nostra. Voldria donar a conèixer una situació amb què em vaig trobar ara fa 15 dies al poble d’Aitona, ara tan famós. Primer de tot em presento. Sóc una repartidora de productes essencials de la ciutat de Lleida. El meu company de vida i jo tenim una empresa de productes de primera necessitat. Hem estat elegits per poder treballar però, creieu-me, psicològicament i físicament ha estat molt dur, duríssim!

Tinc una ruta de repartiment cada 15 dies als pobles del Baix Segrià. Fa 15 dies vaig repartir a una botiga d’Aitona. Senyors i senyores, quina sorpresa quan vaig intentar deixar els meus productes i vaig trobar-me deu o més persones dins una botiga de 15 m2. Sense mascareta i amb condicions higièniques nefastes. Vaig agafar el furgó i vaig marxar. La meva salut perillava i molt!

Tinc dos nens petits confinats a casa. Aquell mateix matí havia escoltat de l’alcaldessa d’Aitona que la situació estava controlada i que el seu municipi havia pres totes les mesures necessàries de control. Que poc es passeja pel poble, senyora alcaldessa, i que bé que sabem quedar davant els micròfons de Catalunya Informació. Senyors i senyores, això ho veia venir com a repartidora de la comarca treballant 10 hores diàries i fent torns amb la meva parella per cuidar dels nostres dos fills petits confinats a casa.

No ho veien, vostès? Vostès són els llestos, no? Doncs senyors i senyores, voldria fer una reflexió. Podríem haver evitat tot això? Si haguessin fet la seva feina ben feta, sí. Jo faig la meva ben feta cada dia perquè, si no, puc tenir problemes. Ànims a tots els lleidatans i lleidatanes. Ens en sortirem! I no serà gràcies a ells, sinó gràcies al nostre esforç personal, com sempre

tracking