SEGRE

Pedro Miguel Fernández

Mal estat de l'asfalt de les carreteres de Lleida ciutat i l'Horta

Un tractor amb remolc al camí Llombart amb palets lligats perquè els clots no els facin caure.

Un tractor amb remolc al camí Llombart amb palets lligats perquè els clots no els facin caure.MAITE MONNÉ

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Sr. Alcalde, el meu descontentament, tristesa i ràbia per l’estat de l’asfalt de les carreteres de Lleida ciutat i l’Horta de Lleida justament aquest passat divendres dia 17 circulant per la via de la rotonda de l’N-II cap al Complex de la Caparrella per motius de feina vaig voler esquivar un forat de l’asfalt, cosa que no vaig poder fer en venir en direcció contrària un altre vehicle; i sense poder fer res, enxampat de ple, vaig haver de parar pel mal comportament del vehicle en veure que notava una cosa estranya circulant, justament el que m’imaginava: la roda posterior dreta i el pneumàtic van quedar malparatt.

És vergonyós, Alcalde, que paguem religiosament els impostos i a part nosaltres li hàgim de dir el que vostè ha de fer, però també és curiós que vostè només ha de manar-ho, cosa que si parem a pensar, nosaltres els contribuents fem ús de les vies i paguem per això, i a més li indiquem què és el que ha de fer, perquè no agafa vostè el seu vehicle i fa un volt per Lleida i els seus voltants i podrà comprovar si el seu gabinet fa la seua feina.

Anem malament, Alcalde, no posi excuses i posi’s a treballar de veritat i pensi que el poble som tots els que paguem religiosament i vivim i treballem i gastem a Lleida, no dubti més a fer un volt per la seua ciutat per l’interior i pels voltants i no sols podrà veure un mal asfalt en les vies, podrà veure el que no veu assegut a la seva oficien o llocs on habitualment visita com a alcalde. Si hi vol aprofundir o no, ho deixo a la seva consciència... Em sento maltractat, igual que tots els companys que passen cada dia per aquestes vies i esquiven contínuament aquests forats amb perill de prendre mal. Posi ordre i posi’s a treballar pel poble.

tracking