SEGRE
Imatge aèria de Lleida des del barri de Cappont.

Imatge aèria de Lleida des del barri de Cappont.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

No sé ben bé per on començar, el que sí que sé és fins on estem els veïns de la zona de l’Atlètic Segre que totes les tardes, des de vora les 19 h fins passades les 21 h, s’ajunten al passeig del carrer Riu Ebre un grup d’entre 15 i 20 adolescents cada dia. Sense mascareta, sense distància de seguretat i sense cap tipus de mesura d’higiene. Fan carreres amb les bicicletes i els patinets constantment, fins que arribi el dia que facin caure alguna persona i es faci mal. Jo personalment estic farta de trucar a la Guàrdia Urbana i sempre obtindre la mateixa resposta: “Estem molt ocupats.”

Deixeu-me dir una cosa, senyors policies: el cas que estem denunciant els veïns és de màxima prioritat, ja que amb el tema de la pandèmia, per inconscients com aquests adolescents, estarem tancats a casa fins al final dels dies.

Deixeu de donar-nos llargues i actueu com cal, i no només passant pel costat d’aquests niñatos que sempre són els mateixos i avisant-los, coi!!! Foteu-los una bona multa! A ells o als pares! A veure si així els tenen més controlats! Ja n’hi ha prou d’aquesta gent que fa el que li dóna la gana i no respecten els altres!

tracking