SEGRE

Antoni Garròs Solé

Excursió per la Lleida del Covid

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El dia 27 de juliol, entre les 15.00 i les 16.00 h, i per gentilesa de l’ambulància Egara, vaig ser convidat a fer una excursió per la Lleida del Covid-19, ja que havien de deixar una companya usuària al final del carrer Cavallers. Com que en aquella hora els guàrdies urbans, els mossos, el Pueyo i els periodistes estan descansant de les seves obligacions, l’ambulància em va dur pel carrer que va des del Mercat del Pla fins a Muface, d’uns 100 metres, i allí hi havia més de 300 persones.

Dic persones perquè n’hi havia alguns, no tots, amb trets d’immigrant (i no voldria que em tractessin de racista quan no ho he sigut mai), estirats a terra, asseguts de qualsevol manera, sense mascareta, jugant entre ells, és a dir, tot el permès. Confio que el Covid m’hagi respectat i convido els periodistes que facin un recorregut per sorpresa des del final del carrer Cavallers fins a Muface i a veure si tenen la mateixa sort que jo i poden veure la meravella del tractament del Covid. No crec que aquesta manera d’actuar dels que estaven al carrer els fes gaire gràcia i segurament voldrien ser tractats com a persones en un lloc adequat. Això potser el Pueyo ho podria contestar.

P.S. Estic afectat d’ictus del costat esquerre i potser això em fa distorsionar la realitat, però asseguraria que ho vaig veure i que ho recordo perfectament.

tracking