SEGRE

Laura

Benvolgut Sr. Miquel Pueyo, benvolgut Sr. Quim Torra

Una lleidatana com qualsevol altra que fa les coses ben fetes i vol que els governants també les facin bé

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Necessito que em pugueu donar resposta, necessito que prengueu decisions correctes i fermes, i el més important, necessito que sigueu clars i coherents quan us expliqueu (que, per cert, trobo que hi ha força manca d’intervencions per part del nostre alcalde).

La ciutat de Lleida ha estat més de tres setmanes confinada, concretament des del 4 de juliol. El dia 28 de juliol sento que dieu que Catalunya és una regió segura, que els turistes poden venir, a la costa i al Pirineu. I jo, doncs, què faig? Puc anar-hi també? Perquè, és clar, he seguit les vostres ordres i instruccions i he evitat sortir de casa si no era molt necessari. No m’he desplaçat més de dos dies per acompanyar la meva filla a treballar fora de la ciutat. He sortit a caminar prop del canal que passa pel barri de la Bordeta.

I, és clar, vull anar de vacances a la meva segona residència, que està al Pirineu. Algun dia voldria anar a Cambrils, a la platja, que prou m’agrada també. No deixaré de ser prudent i de vigilar i tenir en compte les mesures de seguretat i preventives enfront del coronavirus, però trobo una gran falta de respecte per als lleidatans, per als de la comarca del Segrià, que ens prengueu per tòtils.

Aixequeu el confinament, feu rastreig, digueu a la vostra policia local i autonòmica que passegi més per la ciutat, deixeu que la gent pugui guanyar-se la vida (que prou costa!) i sobretot vigileu el que dieu perquè de vegades ofèn força.

tracking