SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Lleida manca d’empenta, ha perdut la poca brillantor que havia acumulat al llarg de molts anys. Lleida, la nostra benvolguda ciutat, està retrocedint a passos de gegant per tornar a ser la gran ignorada de Catalunya, el poble gran. L’actual equip de govern de la Paeria ni té projecte, ni té idees, ni farà de la nostra ciutat un lloc de referència de res (bé, sí que l’ha sabut posar-la al mapa gràcies a la pèssima gestió que ha fet dels temporers aquest any). En el poc temps que porta al timó de la ciutat ha empitjorat de forma preocupant: jardins deixats de la mà de déu, carrers deteriorats que no saben què és un mínim manteniment, pintades per tots arreu, cap activitat que es pugui remarcar ni projecte que ens faci il·lusionar damunt la taula.

Però què podíem esperar d’un govern format per tres partits que ideològicament són tan diferents? No els ha ajuntat un projecte compartit de ciutat ni les ganes de fer de Lleida un lloc atractiu i punter en alguna cosa. Contràriament, els va ajuntar la frustració que havien acumulat durant tants anys d’estar fent oposició. Avui passejar per Lleida fa llàstima, aquesta ciutat està a punt d’entrar a l’UCI, el teixit empresarial fortament castigat i deixat de la mà de déu pel nostre ajuntament, el moviment associatiu ignorat per ser considerat un adversari polític... En aquesta ciutat no tenim res a destacar i massa diferències si ens comparem amb Tarragona, Girona o Barcelona. Aquí no tenim mar, però tampoc tenim centres comercials, bicing, turisme, esdeveniments culturals de nivell, indústria, etc.

Podria ser jo el que té una visió pessimista, però resulta que parles amb la gent i tots veiem el mateix: poca feina feta i molta desídia del nostre equip de govern, que no està aportant res per millorar una ciutat com la nostra que s’està pansint.

Sr. Alcalde i equip de govern, poseu-vos les piles d’una vegada o tornareu tan ràpid a l’oposició com va tornar-hi un senyor anomenat Manel Oronich, que l’únic que va fer van ser unes fontetes a Blondel, una aportació a la ciutat que ja ha desaparegut.

tracking