SEGRE

David Vilanova

Un trempolí emprenyat

Autònom, propietari, gerent, pare de tres fills i cap de diversos col·laboradors amb les seves respectives famílies

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

En contestació a les paraules de la Sra. Alcaldessa a l’article en què pretén deixar d’alimentar rumors i falses notícies:

Soc David Vilanova, propietari de l’establiment Hotel Segle XX de Tremp. A través d’aquest escrit vull exposar el meu desànim, indignació, i emprenyament per les paraules de la persona que se suposa que ens representa.

No tinc cap dubte que les paraules de l’alcaldessa a l’article publicat en relació amb aquest fet són sinceres i que el que vol és el millor per la població a l’intentar evitar que una aglomeració de gent massa important puguin arribar a contagiar els vilatans.

El que em sembla una mica més sorprenent és que aquesta preocupació només sorgeixi quan es tracta de persones que pugen a l’Acadèmia. Des que s’ha acabat el confinament, els establiments hotelers hem estat a ple rendiment cada cap de setmana, i en cap cas he vist una preocupació per part de l’ajuntament o del Departament de Salut vers aquests viatgers.

Al contrari, se’ns han donat unes pautes de seguretat i higiene que hem aplicat, i aquí s’ha acabat el problema. Si són belgues no hi ha cap mena de problema, però si són de Segòvia no poden venir? El virus segovià és més letal que el belga o el de Barcelona?

Aquests estudiants s’anaven a allotjar en diferents poblacions del Pallars, de manera que no quedessin massa aglomerats, ja que la capacitat d’acollida dels establiments i les poblacions és la que és.

La sensació que a mi em transmet tota aquesta situació és purament política i sectària. Considero que no es pot tolerar que des de les institucions, que se suposa que ens representen, s’actuï només en aquest sentit.

Segons el seu escrit, vostè l’únic que ha fet és transmetre la seva preocupació per com ha gestionat l’Acadèmia tot el tema de les proves d’accés, i ho ha transmès al Coronel de l’Acadèmia; i aquest, al Ministeri. I la decisió de traslladar les proves a una altra població ha estat seva, del Ministeri de Defensa, no pas seva, alcaldessa.

Evidentment vostè no és responsable que el Ministeri de Defensa hagi pres la decisió que ha pres (és una ironia, per si algú ho dubta). Vostè ens representa i teòricament ha de vetllar pels interessos de la ciutadania, i aquests interessos no es treballen per sobreviure i que puguem anar a plantar cols perquè després vinguin vostès a prendre-les.

A sobre, té la barra de posar en dubte els protocols sanitaris que s’efectuen a l’exèrcit. Aquesta gent pujava havent fet un test. Expliqui’ns quants turistes dels que s’han passejat per Tremp tot el juliol ho han fet?

I per acabar ens vol vendre que tot això ho ha fet perquè la població no s’infecti de Covid.

Expliqui’m com s’ho farà quan arribem a l’octubre i torni un rebrot. Aviam de qui serà la culpa. Segurament serà d’algú que ha pujat a l’acadèmia a fer algun examen.

La incompetència, deslleialtat cap al nostre territori i les persones que hi vivim, i sobretot el sectarisme i xenofòbia que demostren personatges com vostès són dignes d’aplaudiment.

Un cop dit això, vull deixar clar que els perjudicats de tota aquesta situació no som només els empresaris, sinó també aquelles persones que formen part dels nostres equips i ens acompanyen en tot aquest embolic.

Hem de deixar de jugar amb el pa que ens hem de menjar. Vostè, per descomptat, no hi té cap mena de problema. Continuarà cobrant per ser una incompetent, i com més incompetent, més s’apujarà el sou. No és així? I sobretot estarà molt orgullosa de la feina que ha fet i, esclar, de responsabilitat cap, no fos cas...

M’agradaria veure què hagués fet si realment perillés el pa dels seus fills... Crec que haguessin lluitat a mort.

A qualsevol empresa del món la incompetència es paga amb la feina. Senyors, vostès han de vetllar per la prosperitat del poble i pel benestar dels seus vilatans i lluitar per millorar... I aquí ens han demostrat que sigui per omissió o per passotisme (ja que no els perilla el sou) no saben fer el que se suposa que és la seva feina.

És una pena que alguns governants només pensin en la galeria (obtenir vots), perquè jo no em sento representat per cap de vostès.

Feu el favor de plegar i marxar-vosen a casa. Teniu vots però no tants com per poder legitimar una governabilitat absolutament nefasta. Espero que tots els vots que heu comprat algun dia obrin els ulls i us engeguin on mereixeu ser engegats.

tracking