SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

On són els partits, l’alcalde, els regidors o qui sigui que doni la cara per Lleida?

Els carrers fan fàstic de bruts, ningú obliga els propietaris de baixos sense llogar a mantenir-los nets i són un cau de porqueria. Els que tenen inquilins no es preocupen que aquests mantinguin els balcons en ordre i no estiguin plens d’objectes i mals endreços.

Què fa tanta gent vagarejant pels carrers i dormint on pot? És que ningú de l’ajuntament ha pogut gestionar tots aquests problemes que ja s’han tornat crònics? Lleida podria ser una ciutat puntera amb una gran qualitat de vida i ara sembla una ciutat malalta. Els lleidatans continuem, això sí, pagant religiosament un dels IBI més alts i mentrestant només veiem la caiguda en picat de la nostra estimada ciutat.

No és qüestió de diners, senyors de tots els partits de l’ajuntament, és qüestió de fer les coses amb interès i per amor a la ciutat que un estima. Lleida està malalta i no troba qui la pugui guarir, i honestament, ja és hora que vostès siguin resolutius, sinó millor que pleguin o que tinguin prou coratge per posar- se d’acord i aprendre d’altres ciutats on els que regeixen ho han fet més bé.

tracking