SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Gràcies per permetre donar les gràcies per aquest mitjà de comunicació. Abans i durant aquesta pandèmia, molta gent del meu entorn ha fet que la meva vida sigui millor, i he pensat que expressar-ho per mitjà d’aquest diari, un referent per a mi i els meus, seria un regal per a ells i, amb una mica de sort, potser animo d’altres a ser agraïts.

Ser agraït és un exercici que ens apropa a la plenitud. Segons estudis neurocientífics, ens aporta molts beneficis i fins i tot canvia l’estructura molecular del cervell al potenciar la salut i la felicitat.

A més a més, ens connecta més i millor amb els nostres i el nostre entorn. Donar les gràcies és l’única cosa que en excés no fa mal.

Així doncs, gràcies, amics, per formar part de la meva vida com si fóssiu família. Gràcies a la família perquè em feu sentir estimada. Gràcies als que en aquest confinament heu estat a prop, però respectant les distàncies. Gràcies als que ens heu acompanyat al poble aquests dies. Gràcies als sogres, Gaspar i Dolors, per deixar-nos gaudir del poble i per participar en les nostres vides. Gràcies, germans, per jugar amb mi i fer-me riure. Gràcies al Dídac, la Joana i l’Àxel per ensenyar-me dia a dia el que significa l’amor incondicional. Gràcies, pares, Miquel i Toni, per donar-me la vida i protegir-la quan jo encara no ho sabia fer, prometo no malgastar-la i, finalment, gràcies infinites a l’Albert per compartir la vida amb nosaltres i fer-nos sentir únics.

tracking