SEGRE

PLATAFORMA SOM VEïNS

Quin és el projecte per al Centre Històric

Imatge d’arxiu de restes d’un ‘botellón’ al Centre Històric de Lleida ciutat.

Imatge d’arxiu de restes d’un ‘botellón’ al Centre Històric de Lleida ciutat.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

En les darreres setmanes i mesos, els hem acompanyat en sengles recorreguts pel Centre Històric de la nostra ciutat, en els quals segurament hauran pogut confirmar el que pel seu càrrec de regidors ja devien saber: la degradació i l’abandonament que els nostres carrers i places pateixen des de fa molts anys i que en els darrers mesos, a causa de la situació d’emergència sanitària en la qual ens trobem, s’ha incrementat.

Hauran pogut constatar els problemes de manca de neteja i higiene, l’incompliment flagrant de les normatives vigents (molt especialment de les restriccions que tota la ciutadania complim en l’actual estat de pandèmia), l’existència de persones sensesostre de diferents tipologies que dormen i passen les hores al carrer, el consum i tràfic de substàncies prohibides, el comerç il·legal de tot tipus de productes, l’acumulació dels serveis socials de diferents tipologies i un llarguíssim etcètera.

Creiem que ha arribat el moment d’afrontar i posar remei a aquesta situació que dificulta la vida quotidiana i la convivència de la ciutadania que encara vivim al Centre Històric. Us volem demanar que, deixant de banda les lògiques divergències polítiques que teniu, us poseu a treballar conjuntament per implementar les mesures, que ja estan àmpliament estudiades, a curt, mitjà i llarg termini, començant pel compliment de les Ordenances Municipals i la corresponent i adequada intervenció de la Guàrdia Urbana.

Us demanem també a cadascuna de les formacions polítiques que ens feu arribar quin és el vostre projecte per al Centre Històric, tenint la seguretat que comptareu amb la nostra col·laboració en tot moment. Esperem les vostres notícies. Atentament,

tracking