SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Agafant el famós anunci d’una coneguda marca de cafès en què el protagonista rep la pregunta de diferents personatges preguntant-li: ¿Seguro, Jorge?, m’agradaria fer el mateix amb el nostre Paer en Cap de la ciutat de Lleida.

Segur, Sr. Alcalde? Calia cobrar-nos l’IBI al mateix moment en què el món queia en una greu crisi social i econòmica? Si bé és cert que el mandat de pagament ja estava executat, tots sabem que el mandat pot seguir el camí contrari, altrament dit devolució.

Segur, Sr. Alcalde? Era necessari activar la zona blava i en conseqüència la maquinària sancionadora estant la ciutat de Lleida en estat d’alarma?

Segur, Sr. Alcalde? Ho va veure bé sortir a la televisió per anunciar el confinament dur de la ciutat i mostrar una actitud totalment submisa i obedient a un clar greuge comparatiu en relació amb altres poblacions de l’estat i sent conscient dels clars perjudicis econòmics que allò va suposar per als negocis de la ciutat?

Segur, Sr. Alcalde? És normal que s’engegui un ajut que finalitzava el passat 30 de juliol i passats gairebé dos mesos encara no en sabem res tot i ser un ajut amb un import màxim de 1.200 € tramitat amb urgència i supeditat al volum d’empreses que el sol·licitin?

Segur, Sr. Alcalde? Vol vendre la ciutat com una ciutat sostenible i bona part dels edificis municipals són insostenibles?

Segur, Sr. Alcalde? Tot i saber que cada any la ciutat de Lleida aplega un volum considerable de temporers i que fins i tot vostè ja va dir que això era insostenible, hem ofert una vegada més una imatge penosa a nivell mundial, sortint fins i tot a llista de poc fiables de Bèlgica per la seva manca de planificació.

Segur, Sr. Alcalde? És normal tenir una ciutat bruta, fosca i amb parcs i jardins d’on aviat sortiran serps o el mateix Tarzan dels arbres, que evidencia una manca greu de manteniment i una deixadesa flagrant de les empreses que en són responsables?

Segur, Sr. Alcalde? Creu en la democràcia i lloa la llibertat d’expressió, en canvi les queixes i reivindicacions del comerç i l’hostaleria, dels qui li van donar suport perquè liderés el canvi de color polític en molts anys, segons sembla, no mereixen tant de suport.

Tot i que em deixo més coses li voldria fer la darrera pregunta. Està segur que qui el va votar tornarà a fer-ho?

tracking