SEGRE

Elisabet Lizaso Cantón

En resposta a la carta del dia sobre mi, només puc dir: gràcies

Alcaldessa de Camarasa

Elisabet Lizaso.

Elisabet Lizaso.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Gràcies a tots els regidors de l’ajuntament de Camarasa, als d’Independents de Camarasa i als de Junts per Camarasa, per treballar conjuntament i buscar solucions en equip davant aquesta problemàtica. Sense la vostra feina i suport no haguéssim millorat la situació aquest estiu. Tenir-vos al costat és un orgull.

Gràcies als treballadors de la brigada municipal per, davant d’un estiu amb increment de turisme i segones residències plenes, i amb companys de baixa, haver estat al peu de canó i per la vostra col·laboració i dedicació.

Gràcies als treballadors eventuals contractats per les tasques d’estiu per gestionar xiringuito i desinfectar banys per la Covid, la gestió de 232 carnets de veïns i veïnes per l’accés a l’àrea recreativa i la venda de 2.595 tiquets d’aparcament, i una mitjana de 3 autocars cada cap de setmana, només en aquesta zona, per la neteja i manteniment dels nostres espais de riu, accés al congost de Mu, zones de bany a Camarasa i la zona de bany de Sant Llorenç de Montgai.

Gràcies als treballadors de l’administració de l’ajuntament, que davant d’aquest problema ens faciliten tràmits i totes les gestions necessàries per a una millor gestió, i tot això en un any amb Covid. Gràcies als Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals per la gestió del trànsit, la prevenció d’incendis i controlar els actes d’incivisme durant aquesta època. Gràcies als veïns i veïnes propietaris de terrenys que ens els heu cedit per la millor gestió d’aparcaments. Gràcies als veïns i veïnes que han col·laborat i col·laboren voluntàriament en la neteja de camins, corriols i espais de riu. Gràcies a les associacions d’arreu per ajudar en el manteniment dels nostres camins.

Gràcies a tots i totes els que, havent patit en els seus terrenys l’incivisme i entenen que són espais privats, comuniquen i comparteixen les seves opcions per ajudar a millorar any rere any d’aquest problema. Els terrenys oberts i sense vigilància poden comportar aquests inconvenients. Tots voldríem contenidors o papereres i que algú ens en fes la gestió. Entenem que fa poc que hem començat, i no perdem les ganes ni l’empenta en buscar solucions, l’acció i la reacció davant de tot allò que va sortint. Gràcies a tothom que ens demostra cada estiu que els fets són més vàlids i efectius que no pas les paraules. Gràcies per un estiu que ens porta a creure que ens en sortirem, un estiu en positiu.

Per al·lusions, moltes gràcies!

tracking