SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

La carta dirigida a l’alcaldessa de Camarasa en aquesta secció el 30 de setembre del 2020 (respectuosa i dura alhora) posa de manifest el descontentament existent entre els camarasins que, per les raons que sigui, no s’atreveixen a manifestar-les públicament.

No obstant, sí que ho fan en les seves tertúlies veïnals, i molts d’ells se senten identificats amb la carta publicada. Amb tot el respecte, deixeu-me exposar alguns fets:

  • L’alcaldessa sembla que no vulgui ser del poble; encara que hi viu, només va unes hores dos dies per setmana a l’ajuntament i si te he visto no me acuerdo. Problemes en lloc de solucions: no coneix la majoria dels residents, ni molts dels seus problemes. Signa alguns plens i res més.
  • Ens hem sentit i ens sentim abandonats amb el problema de la pandèmia: cap explicació, cap actuació. Tan sols un parell de missatges insulsos pels altaveus.
  • La brutícia es fa patent als carrers, en zones on hi ha activitat comercial i en els contenidors d’escombraries malgrat els tres agutzils que tenim.
  • En una de les entrades del poble, on hi ha una fleca, la concentració de cotxes en zona prohibida durant el cap de setmana és insuportable i causa d’accidents. Aquí es passen la pilota amb els Mossos d’Esquadra. Diuen que és assumpte de competències. Quina vergonya per a uns i altres. Em pregunto com solucionaran problemes de més envergadura si en un de tan simple no es posen d’acord.
  • Solució partidista dels problemes. Un dels seus regidors només prendre possessió del càrrec –es diu i tothom ho afirma– el primer que va fer va ser l’arranjament del camí que condueix a la seva masia, mentre que la resta dels camins veïnals que necessiten el mateix o estan pitjor, pateixen el més total oblit.

En fi, cal recordar a l’alcaldessa que el lloc que ocupa és de servei públic, i no de delit (sou) i promoció personal.

tracking