SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

L’hostaleria és un dels sectors que més estan patint econòmicament els efectes de la pandèmia. A Lleida ja portem tres tancaments.

Quan van començar els rebrots a l’estiu, malgrat que la majoria de focus es concentrava en temporers i treballadors del camp, l’únic sector obligat a tancar va ser l’hostaleria. Aquest mes ens obliguen de nou a tancar, malgrat que a Lleida no hi havia un risc tan alt com a Barcelona, on sí que estaven desbordats.

Que no parlin després els polítics de centralisme estatal, perquè a Catalunya anem sobrats de centralisme. Dels ajuts promesos per la Generalitat, no cal que en parlem. Una altra cortina de fum. Dels diners anunciats em confirma la meva gestoria que en veurem entre poc i res, i el poc l’haurem de tornar més endavant. Llegeixin la lletra petita. Proposo als nostres governants una manera més eficaç d’ajudar-nos. Que ens engeguin un tret directament, serà una manera més ràpida i menys dolorosa de morir, perquè les seqüeles econòmiques i psicològiques d’aquesta situació seran catastròfiques.

Això sí, ells ben asseguts als seus trons amb els seus souassos intocables, passi el que passi, per malament que ho facin, encara que el poble rebenti. Ineptes.

tracking