SEGRE

Josep Ramon Sanahuja

Aturem tot l'esport

Atleta Màster

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Mentre altres països al llarg d’aquests dies estan organitzant campionats d’Europa Màster, a casa nostra el Sr. Gerard Martí anul·la tota competició no professional.

Mentre els que ho fan bé fan un reglament adequat, fan proves PCR (o havent acreditat que s’ha dut a terme 72 hores abans), organitzen les sortides per marques acreditades, mascareta fins al tret de sortida, etc., aquí és millor continuar pensant en la cadira que tenen i del que s’han de preocupar, que no és sinó saber si tornaran a mantenir la cadira després de les properes eleccions de febrer del 2021.

No els demaneu fomentar l’esport, perquè d’això res de res. A banda d’això, atletes màsters, que no se us passi mai pel cap demanar algun ajut a aquesta gent (que et facilitin la PCR abans de marxar a un campionat europeu), perquè a la Secretaria general de l’Esport no estan per a aquestes coses. Menys encara, que no se us passi pel cap de demanar-los que us ajudin econòmicament, perquè llavors venen les mentides i et diuen: “Us podeu acollir a una subvenció per ser els tres atletes del mateix club.”

I quan et poses en contacte amb la persona a la qual han delegat dita feina, et diuen que l’ajut està condicionat a tenir unes pèrdues de més de 3.000 €. ¿De debò, Sr. Martí, pretén que anem a generar unes despeses de més de 3.000 € en una competició? Potser vostè amb la targeta de crèdit de l’empresa se’ls gastaria, però no és aquesta la nostra intenció.

tracking