SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Escolto amb estupefacció la notícia de la celebració d’una festa privada d’un centenar de persones amb l’assistència d’empresaris afectes al govern, polítics i, fins i tot, ministres. Entre ells el de Sanitat, Sr. Illa. Jo em pregunto quina multa els caurà per aquesta reunió festiva gens necessària.

Per què a la resta de ciutadans se’ns prohibeix tota reunió de més de sis persones o apropar-nos als nostres grans sota amenaça de multes copioses? Si aquest centenar de persones complien la legalitat, per què no obren els nostres llocs de reunió, els de la gent modesta: bars, restaurants, casals socials, residències de gent gran, clubs socials? Estem disposats a complir les mateixes normes de seguretat que estaven complint tots ells i assolir les mateixes multes que els cauran. I l’altra pregunta és: per què s’ha fet tan poc ressò de la notícia? S’informa d’aquesta com un fet anecdòtic.

Ningú demana la dimissió de cap de les persones assistents amb càrrec polític? Aquest comportament el trobo gravíssim i suficient per a la dimissió de les persones assistents dels càrrecs públics que ostenten. Una vegada més, la justícia no és igual per a tothom.

tracking