SEGRE

una ciutadana de 75 anys molt molt indignada

A l'il·lustríssim Sr. alcalde de l'excel·lentíssim Ajuntament de Lleida

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Com a ciutadana de la ciutat de Lleida, que vostè dirigeix (i que ho hauria de fer en funció del bé dels ciutadans de tota mena d’ideologia política, rasa i color), vull manifestar el meu més profund disgust i preocupació pels fets que vaig presenciar el dissabte dia 24 d’octubre a les portes de l’ajuntament de Lleida a les 6 de la tarda. Es tractava d’una manifestació, no sé si autoritzada o no, però en qualsevol cas improcedent, temerària i perillosa, en uns moments en què aquesta pandèmia terrible que ens afecta exigeix distanciament social (no ens podem reunir pares amb fills, néts, amics, etc.), però vostè la permet, tot i que, com he dit, altament perillosa.

A més, el vicepresident Sr. Aragonès s’havia dirigit a tots els ciutadans de Catalunya per anunciar-nos que estava gestionant el toc de queda degut a la gravetat de la situació epidèmica. Amb aquesta epidèmia tan seriosa que tenim damunt i que produeix malaltia i mort, en què estava pensant vostè? És vostè conscient, repeteixo, de la gravetat de la situació que estem vivint?

Després d’això, vostè hauria de demanar disculpes per la seva actuació, improcedent i temerària. Estan morint milers de persones i s’estan contagiant milers més, el sistema sanitari està a punt de col·lapsar-se, estan tancats els bars, els restaurants i les terrasses per poder impedir contactes socials (fet que causa que aquest sector estigui molt afectat econòmicament) i vostè permet manifestacions de centenars de persones i en ple carrer Major en hora punta!

En la meva opinió, crec que, a més a més, hauria de dimitir immediatament, sense demora ni excusa, o haurien de fer-lo dimitir, ja que ha consentit una manifestació, no sé si legal o il·legal, sense les mesures de distanciament i higiene adequades i ha ficat així en risc molta població de la qual vostè és responsable.

tracking