SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Estic perplex per la poca solidaritat de la gent, i en un 80% de la joventut, i d’aquests que sembla que la cosa no va amb ells i que això va pel tema del coronavirus o, més ben dit, la Covid-19. Aquest matí he passat per l’INS Joan Oró i he quedat perplex, indignat, enfadat, per descriure l’estat d’ànim amb el qual m’he quedat, i després m’he preguntat: fa falta tancar tota la restauració i tantes restriccions a altres comerços i els tocs de queda?

Dic tot això per la raó que avui estaven aquests escolars en hora de descans per la zona del passeig que dóna al riu en grups de més de deu persones, sense distància de seguretat, sense mascareta, parlant fort i molts amb carícies i petons, i després penso: el centre educatiu ja pot fer complir les mesures de seguretat i les ràtios a l’interior del centre, que quan surten fan el contrari. Però el més increïble de tot és que en aquest moment passava la Guàrdia Urbana, amb les seves flamants motos. Creuen que han dit alguna cosa o han parat? Doncs no. Han passat fent els ulls grossos. Si veuen que no compleixen les mesures de seguretat, per què no els criden l’atenció?

Sé que em contestaran que és responsabilitat del centre, però resulta que aquests joves estaven fora del centre. Algú ha de cridar-los l’atenció, no? I aquests són l’autoritat competent, dic jo. Però no només són aquests joves els que no fan el que han de fer per respectar els seus conciutadans, ja que també he vist actituds així pel barri de la Mariola, on hi ha xiringuitos a l’altura de l’edifici del Calidoscopi que estan oberts i amb unes aglomeracions de gent de més de 15 a 20 persones amb les seves begudes, fent les seves tertúlies sense mascaretes i sense distància, i ni Mossos ni la Guàrdia Urbana no diuen res. Molt bé.

I aquests dos exemples només són dos dels que podem enumerar dels que succeeixen dia a dia a la nostra ciutat. I després és quan jo dic: és necessari tancar tot el comerç, o el problema és un altre i el Govern està arruïnant aquesta pobra gent per culpa d’aquests inconscients i negacionistes que només pensen en ells? Una mica de seny i més respecte per al proïsme i penseu en tota la gent que ha perdut un ésser estimat per culpa d’aquestes conductes. També respecte per la gent d’alt risc, que n’hi ha molta. Haurien de fer una visita als hospitals per veure la crueltat d’aquesta pandèmia.

Tan sols demano una mica de respecte envers les persones, perquè, si no respecten això, és que no es respecten a ells mateixos ni als seus familiars més propers.

tracking