SEGRE

Família Monell Camarasa

Agraïment a la residència Icad

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Ja han passat uns quants dies des que ens va deixar la mare. Han estat dies difícils, en què hem intentat organitzar aquest garbuix d’emocions que hem viscut durant tot aquest procés. Ara, amb la ment una mica més fresca i les emocions una mica més serenes, volem fer-vos arribar aquest escrit d’agraïment. Des del primer moment que vam visitar la residència ens vau rebre amb els braços oberts. Al principi a la mare li va costar una mica integrar-se, ja que sempre havia sigut una persona molt independent i li costava deixar casa seva i adaptar-se a una nova vida. Tot i així, sempre vau estar per ella i per nosaltres, i ens vau fer sentir a tots plegats com a casa. La vau cuidar, la vau tractar com si fos de la vostra família, sempre pendents d’ella i de nosaltres, de les nostres demandes i consultes.

Els últims mesos, amb la situació que estem patint, van ser més complicats, ja que no vam poder veure-la tot el que haguéssim volgut, però sempre vau estar disponibles per explicar-nos com es trobava, fins i tot vau facilitar-nos un telèfon per poder fer videoconferències, fet que va fer que tot i la distància la sentíssim més propera. Fins a l’últim moment ens vau informar de tot el que li passava i ens vau escoltar i assessorar en tot moment.

Després del que sentim diàriament a les notícies sobre com s’està gestionant aquesta pandèmia a les residències, no podem més que sentir-nos afortunats per haver anat a parar a la vostra. Fins i tot en aquests moments tan complicats vau buscar estratègies per ajudar-nos a continuar el contacte i ens vau deixar acomiadar-nos-en en les seves últimes hores, cosa que en moltes altres residències no es va permetre. Dit això, us volem donar les gràcies pel vostre treball, per la vostra comprensió, pels vostres esforços a ajudar la mare, per la vostra tasca, la paciència, i la generositat i saber fer en cada moment. Ens sentim agraïts d’haver vingut a la vostra residència. Moltes gràcies a tots els membres de la residència ICAD de Torre-serona!

tracking