SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Truco al 112 per una emergència mèdica. M’atenen tres persones. Els explico el motiu de la meva trucada. La darrera –una infermera– sosté que vindrà un metge a casa. Al cap d’una estona, ens truca una doctora del CAP de Mollerussa. Li torno a explicar tot. Afirma que cal que vingui una ambulància. Em renya, a més, perquè diu que havíem d’avisar-ne una. Li responc que hem trucat al 112 precisament per reclamar-la!

Arriba l’ambulància. Ens demanen que els exposem l’estat de la malalta. Protegits contra la Covid-19, l’atenen molt bé. Ens aconsellen que no anem a l’Arnau de Vilanova perquè no deixen entrar acompanyants. Passada ja la mitjanit, ens truca un doctor per comunicar-nos que s’han fet proves a la malalta i que n’esperen els resultats.

L’endemà, silenci. Telefonem a l’Arnau i no ens poden informar de res. Hi anem.

Passen les hores, sense cap notícia. A còpia d’insistir-hi, ens diuen que la malalta és a Urgències i que esperen traslladar-la cap a planta. A les 19.45 hores ens confirmen que ja hi és i que no es tracta de Covid-19. Respirem.

El personal sanitari fa tot el que pot en unes condicions molt dures. Cal que es millori el sistema. Més recursos. Més coordinació del circuit del 112. Més comunicació amb els familiars.

tracking