SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Suposo que els lectors ja saben el perquè del títol de la carta. Hem arribat a un punt que no cal passar per les urnes, ja que ja decideixen per nosaltres uns altres. És la meva opinió personal. Primer de tot, no tenim polítics qualificats, ni aquí ni a l’Estat, només tenim gestors i, si fossin bons, doncs encara... però és que són molt dolents. Voleu dir que no faríem més bon paper nosaltres i sense cobrar tant?

I el que recomanen els serveis sanitaris?, que, per cert, els vull donar les gràcies per tot el que fan, ja que fan més del que poden, però no estan valorats, i no només pels que no els fan cas, sinó per nosaltres, que molts ens passem tot això per allà on sabem. I a tot això, em pregunto: quan m’hagin de fer una intervenció quirúrgica, hauré d’anar al Tribunal Superior de Justícia a interposar un recurs per veure si és procedent la intervenció? Jo crec que tot plegat mereix una mica més de coherència i sentit comú, no tanta constitució, perquè és totalment penós que aquestes decisions les hagin de prendre els jutges.

Vergonyós. Així, per què els serveis sanitaris s’escarrassen a recomanar que és millor que s’ajornin les eleccions? O és que la constitució sap més de medicina que els mateixos serveis sanitaris? Jo diria que no, però els senyors jutges es veu que sí. Preval més “el imperio de la ley”, com diuen segons quins partits, o la nostra salut i vida?

Per això penso que no cal anar a votar, perquè per fer el que ha fet el Sr. Iceta..., interposar un recurs per veure qui agafa el guant per fer el pas i PSC i PSOE quedar bé davant de l’electorat. No ens calen polítics per fer això, perquè nosaltres mateixos podríem anar a interposar recursos. No cal pagar nòmines tan altes, i així Sanitat tindria més recursos, per exemple.

Mentrestant, ERC i JxC llençant-se els plats pel cap com sempre. Ja estan cansant l’electorat, i més tota la gent que va començar el procés amb tota la il·lusió del món per acabar tenint un país lliure i diferent, però, pel que veig, de “lunes a martes”.

Mentrestant, la Sra. Albiach, tan ambigua com sempre, tal com és Podem, els dos partits de la dreta PP i Cs a la seva bola contra Catalunya i Vox a una altra òrbita rient d’orella a orella pel desgavell. Ah, i la CUP, com sempre, donat la culpa a tothom, però ells no aporten cap solució ni agafen cap responsabilitat.

Per això dubto que anar a votar ens serveixi d’alguna cosa, perquè al final qui pren la decisió final són els jutges. Jo sempre havia pensat que quan aquestes persones es posaven al servei públic era per portar el país endavant i millorar la vida dels ciutadans, però ara per ara estic canviant d’opinió. Espero que els jutges reflexionin i ajornin les eleccions com va aprovar el govern català.

Si no és així, què podem fer? Reflexioneu, ciutadans, ens hi va la nostra salut i vida. I pregunto: la constitució s’ho val? O és més normal la coherència i sentit comú?

Deixem de costat un moment tanta política i lleis i practiquem la coherència i sentit comú? Aquí ho deixo.

tracking