SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Per si no en tenim prou amb la que està caient –crisi sanitària, econòmica, social, inestabilitat política–, només ens faltava tenir una altra vegada incívics destrossant-ho tot als carrers. Els de sempre i allò de sempre.

Grups de delinqüents i joves malcriats que, excusant-se amb la detenció de Pablo Hasél, aprofiten per arrasar-ho tot. Si és vostè un hostaler o comerciant arruïnat, avui també es pot trobar que li han cremat el cotxe, el mobiliari de la seua terrassa o no pot fer una gestió al seu banc o caixer.

El més vergonyós és l’actitud de certs partits o representants polítics donant ales a aquest terrorisme de carrer i que possiblement entrin al nou govern de la Generalitat. S’ha passat de l’“apreteu, apreteu” a justificar el vandalisme amb l’excusa del dret a la llibertat d’expressió sense límits. Són els que després no toleren que altres partits entrin a les institucions catalanes i els farien fora utilitzant la violència també.

Quina ironia. Si no es posa fre a aquesta decadència i caos, la situació se’ns escapa de les mans, i el més trist és que pot empitjorar. No és que sigui preocupant ja, és que fa por. I amb el nivell que es veu en la política catalana, la veritat, pinten bastos.

tracking