SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Com a eslògan de campanya electoral, felicitats! Enhorabona a qui l’hagi pensat! Com a exemple de bona praxi de l’actuació municipal que di a terme l’actual govern de l’ajuntament de Lleida, permeteu-nos que el qüestionem.

En un tuit recent, el passat 10 de febrer, l’alcalde, amb motiu de la visita a Lleida del conseller Bargalló, escrivia: “L’educació, un pilar fonamental per a la Paeria i per a Lleida.” De debò, senyor alcalde? És coherent aquest principi amb l’actuació municipal que des del seu equip de govern s’està duent a terme en relació amb el primer cicle d’educació infantil (dels 0 als 3 anys) a la nostra ciutat? Com encaixa aquesta declaració de principis amb el tancament de dues escoles públiques al barri del Clot?

Les escoles bressol Germans Grimm i Vailet, si volen continuar, hauran de tornar a ser centres privats i deixar sense places públiques el barri del Clot i confluències. Això és realment posar les persones al centre de les polítiques públiques d’Educació? I com encaixa l’anunci electoral d’Esquerra que afirma que impulsarà la gratuïtat de les escoles bressol de manera “progressiva” a partir de la propera legislatura amb la decisió de l’ajuntament de Lleida d’apujar les taxes de les escoles bressol municipals de cara al curs vinent?

Ens preneu el pèl? De debò esteu al costat de la gent? De quina gent? Us heu posat en el lloc de les famílies afectades i de les professionals dels dos equips? Heu tingut en compte el barri del Clot, al qual deixeu sense serveis quan és un barri amb moltes necessitats? Heu escoltat i valorat quines són les seves demandes? O només hi esteu al costat quan es tracta de demanar el vot per després actuar per principis merament econòmics? On són les polítiques d’esquerres i progressistes que tant proclameu?

Aviat farà dos mesos que hi ha la demanada d’una reunió amb el paer en cap i a hores d’ara encara no hi ha resposta. Això és estar al costat de la gent?

tracking