SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Ens dirigim a vostè per queixar-nos de la doble rotonda que volen fer a Tremp, a l’avinguda Pirineus, ja que no la veiem viable. Provocarà accidents i farà més nosa que servei. La volen fer tocant a la gasolinera que hi ha de Repsol, i sembla que estigui la rotonda integrada a la gasolinera.

Hi ha diverses botigues i tallers al carrer lateral, on es pot aparcar. Doncs ara trauran l’aparcament. Si hem d’anar a comprar a la ferreteria o a la botiga de recanvis coses voluminoses, com les carregarem si no es pot aparcar?

I, si al taller si els arriba una grua per descarregar un vehicle, bloquejarà el carrer lateral i serà impossible poder passar fins que hagi marxat. També hi ha un hostal restaurant, però on aparcaran els clients que vulguin anar-hi a dinar? Al pàrquing de l’Esclat?

Es veu que aquesta doble rotonda anirà des de la gasolinera fins al restaurant, que són aproximadament uns 125 metres. A més, diuen que, on hi ha l’Esclat, hi anirà una altra rotonda.

Cal que amb 300 metres hi hagi tantes rotondes? A més, amb un pendent que obligarà els camions a reduir molt la velocitat i els costarà fer la pujada.

L’altre dia, passejant pel barri, hi havia un camió amb remolc que envaïa la vorera,  vaig haver de passar pel mig de la gasolinera i vaig veure que el cul del camió sortia una mica cap a la rotonda. Si al darrere vol entrar algú més a fer gasolina, no podrà entrar i col·lapsarà la circulació, com també si puja un transport especial amb peces de grans dimensions, ja que no podrà fer la rotonda i no podrà passar.

Sisplau, que no ens enganyin més.

tracking