SEGRE

AMPA I ESCOLA PRÀCTIQUES 1 DE LLEIDA

Escola Pràctiques 1: ho fem realitat!

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

L’escola Pràctiques 1 (l’Annexa), a la rambla d’Aragó, sempre ha estat una escola atractiva per a les famílies. És una escola privilegiada, en ple centre cultural de la ciutat. Anem i tornem a peu de l’escola. Al sortir ens quedem una estona a jugar al pati (quan no estem enmig d’una pandèmia!) o a un parc proper amb els companys de classe. Compartim el dia a dia amb les altres famílies o ho comentem amb el tutor.

Des de fa uns anys, Lleida, com la resta de Catalunya, ha crescut amb l’arribada de persones procedents d’altres països. Som ara una ciutat més rica, més diversa. La diversitat forma part de les nostres vides; és present als carrers, a les feines. I també ha de ser a l’escola més que enlloc. Sobre quina base educarem si concebem les escoles com a espais on protegir-se dels que no són com nosaltres? L’escola és el primer lloc on començar a construir una convivència real.

Volem posar èmfasi en el valor que té triar una escola propera en comptes d’una escolarització en centres més allunyats on cal utilitzar cotxe o autocar cada dia. Triar l’escola pública del barri, de proximitat, és també apostar per un dia a dia més saludable, més sostenible, més proper amb els educadors dels nostres nens...

Fem-nos la vida més fàcil i agradable! L’escola que busqueu és ben a prop: aprenentatges a partir dels interessos dels infants, experimentant de manera vivencial i manipulativa, filosofia i tallers a Educació Infantil; espais d’aprenentatge a Primària; anglès en diverses àrees a Cicle Superior i amb auxiliar de conversa... Menjador amb cuina pròpia, aules àmplies i lluminoses. Pares i mares, som l’escola Pràctiques 1. Veniu i ho veureu.

tracking