SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Senyors, fa uns dies, concretament una setmana, abans de Setmana Santa, al terme municipal de Cassibrós van traslladar un grup de cavalls a un prat adjacent on està ubicada una barbacoa, unes taules i bancs, lloc on molts veïns i visitants aprofitem per estar-hi una estona sempre que es pot.

La raó del meu escrit és que, mentre els animals eren al prat, tot perfecte, però Dijous Sant l’amo o responsable dels animals els va treure del prat i van tancar la zona on hi ha la barbacoa, i els va deixar en aquell recinte, i els va dipositar la pastura traslladada de fora al peu de la barbacoa perquè no se’n pogués fer ús.

Com s’aprecia en unes imatges, ningú s’hi atansava perquè hi havia els animals i al cordó elèctric de la tanca es poden apreciar diversos cartells del Parc Natural. Aquests cinc o sis dies han estat moltes les persones que no han pogut fer ús d’aquesta petita zona habilitada per menjar o descansar. He intentat saber a qui li correspon aquest recinte. D’una banda, a l’ajuntament de Vall de Cardós, i per una altra, al Parc Natural de l’Alt Pirineu.

De moment encara no sé a qui s’hauria de presentar un escrit de denúncia perquè el o els responsables d’aquest espai els correspongui la seua vigilància i que no sigui un lloc on ja en diverses ocasions la barbacoa ha anat a parar al riu i els bancs i taules arrancats.

Si aquest espai és d’ús comú, que es prenguin les mesures per mantenir-lo i, si no, no fa falta que s’inverteixin diners a restaurar-lo (que precisament fa poc es va restaurar tota la barbacoa) perquè després la destrossin una altra vegada.

Espero que aviat pugui dirigir- me una altra vegada a aquest mitjà de comunicació per expressar un canvi positiu que tots agrairem, que no torni a passar que els ciutadans que tinguem algun motiu de queixa sapiguem a qui dirigir-nos. Vull remarcar que tant l’ajuntament com el Parc Natural tenen prou coneixement de qui pot ser autor de les esmentades actuacions.

tracking