SEGRE

R.L.I.

Volem tornar a tenir platja a Lleida

Alumna de Redacció i Anàlisi de Textos, Diplomat ura Sènior Universitat de Lleida

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Què queda d’aquell parc anomenat Les Basses d’Alpicat? Res. Del gran parc lúdic situat als afores de Lleida queda un recinte enorme, tancat per un filat, amb uns quants arbres que han sobreviscut a la seua època d’esplendor i algunes parets plenes de grafitis. És sorprenent que sigui un d’aquests llocs el qual recorden els polítics exclusivament quan hi ha eleccions.

Les Basses era el lloc lúdic i de lleure de Lleida i comarques veïnes, l’anomenada “platja de Lleida”. A l’esmentat parc es podia gaudir d’una àmplia zona d’esbarjo, jardins i arbratge, taules de pícnic, barbacoes, set piscines, pistes esportives de bàsquet i voleibol, una escola de jardineria per a discapacitats, així com un restaurant i un bar.

Ja queda lluny l’sky room que va suposar el projecte d’un parc temàtic dels Barrufets el 2015, més tard l’aposta de la Paeria va ser per un festival de música. I finalment l’any 2018 aquest diari va publicar que es preveu un futur càmping a Les Basses. Aquesta última idea podria encaixar perfectament, ja que Lleida no té càmping als seus voltants.

D’aquesta manera, seria un espai públic, que a més del càmping, integrés el lleure i la pràctica de l’esport, i així es podria aprofitar i gaudir-ne durant tot l’any.

La meua pregunta en veu alta és: quants anys més passaran perquè puguem tornar a gaudir d’aquest recinte i que sigui motiu d’orgull per als lleidatans, com va ser antany?

tracking