SEGRE
Nova protesta contra la rotonda de Tremp

Nova protesta contra la rotonda de TrempJordi Vidal

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Tot per al poble... però sense el poble. El despotisme il·lustrat de l’alcaldessa. Vostè sap, senyora alcaldessa, qui viu a l’avinguda Pirineus? Doncs hi viu gent que fa més de 40 anys van comprar allí el seu pis i que encara hi són. En alguns blocs de pisos no hi ha ascensor i els costa pujar les escales, i quan passa un camió vibren el vidres del menjador. I per què no marxen?

No marxen perquè és casa seva i perquè l’estimen, i ningú vol que facin malbé allò que estima. Vostè sap que, en un bloc de pisos, l’entrada al pàrquing que tenen és massa petita i gairebé cap cotxe hi entra?

Els veïns estan obligats a deixar el cotxe al carrer, un carrer que ara vostè vol deixar sense cap lloc d’aparcament i als veïns sense cap opció. Vostè, que li toca de prop, sap com treballa el petit comerç?

Doncs quan un veí necessita una peça de recanvi, aparca davant del comerç, el botiguer inspecciona el vehicle sense haver de tancar i se l’aconsella per a canviar-la. I si ha de carregar un article de la ferreteria l’amo l’ajuda a posar-lo dins del vehicle. On proposa vostè que es dugui a terme això? Vostè ha vist un sol garatge mecànic a Tremp sense places d’aparcament davant? Doncs aquesta és la seva condemna per a ells.

Li demanem que tingui la saviesa de rectificar, que escolti el poble, ja que no estem al segle XVIII, i que modifiqui el projecte de manera consensuada amb els veïns, com hauria d’haver sigut des del principi. No volem la rotonda.

tracking