SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

És molt difícil d’expressar en unes línies els sentiments i sensacions que els veïns i veïnes del barri de Joc de la Bola estem tenint en aquests darrers mesos, per no dir en els darrers vint anys, pel que fa al futur Parc de les Arts.

Ara com ara, la primera fase del futur Parc de les Arts era realitzar el moviment de terres, l’anivellació del terreny i plantada dels primers cent set arbres no està finalitzada.

En realitat estava previst (així ens ho varen confirmar des de la regidoria d’Urbanisme en les diferents reunions que vàrem mantenir amb ells) que a finals de març o principis d’abril aquestes tasques estarien enllestides.

Per cert, des de l’ajuntament es va endegar una proposta de plantada popular d’aquests arbres conjuntament als barris Ciutat Jardí i Joc de la Bola. Vàrem promocionar entre tot el veïnat un apadrinament dels arbres i anunciar el naixement del nou parc. El procés es va tancar amb èxit el passat 8 de maig amb més de 100 famílies inscrites. Dues setmanes després, al nostre barri els treballs previs per poder plantar no estan ni tan sols començats i l’arribada de la calor compromet molt l’èxit de la plantació. Què diem a les famílies inscrites per apadrinar un arbre?

La vergonya de viure una posada en escena amb càmeres, premsa i un petit tractor de l’inici de l’actuació s’ha quedat en això, en una vergonya. Com a ciutadans ens sentim menyspreats i relegats i amb una sensació d’impotència i, perquè no dir-ho, de tristor en comprovar com de difícil és poder confiar en una administració que, a nivells concrets i pràctics, hauria de vetllar pels interessos de la ciutat i dels seus habitants.

Esperem que l’ajuntament compleixi els compromisos que va adquirir amb el barri de fer realitat el parc. I que els complexi amb diligència, ja que, per ara, veiem que el ritme dels fets és força descoratjador. Amb tota probabilitat, aquest escrit no els farà canviar d’actitud, però a nosaltres ens permetrà alliberar-nos, una mica, d’aquests sentiments i sensacions comentades anteriorment.

tracking