SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Escric per donar veu a un col·lectiu que està patint un període de desorientació i falta d’oportunitats, els joves. La pandèmia ha portat conseqüències negatives a la nostra societat, i afecta gairebé totes les persones sense importar edat o classe, i els joves no en són una excepció.

Actualment, les ofertes de feina que abans semblaven precàries ara són considerades tot un luxe. Teleoperadors, cambrers, captadors de socis d’una ONG, entre d’altres. Els joves ja no fem plans de futur, vivim el dia a dia pensant en si demà seguirem mantenint la nostra feina o no, i això ens està desanimant i provocant ansietat i angoixa a causa d’aquesta situació. Ara mateix, tenir un contracte fix relacionat amb els estudis cursats és un luxe que molt pocs joves aconsegueixen.

Aquesta situació, per una part, pot servir com a empenta per a tots aquests joves que es plantegen iniciar uns estudis per aconseguir un treball estable amb condicions més normals. Però, tot i això, tenir una carrera, o fins i tot un màster, no és sinònim d’estar tranquil i tenir un futur professional assegurat.

S’hauria de fer un esforç per part del Govern per impulsar la creació de noves empreses a les mans dels joves del nostre país i, també, donar ajuts a les empreses que contractin joves, sense tenir en compte la seva experiència laboral per tal de donar-los una oportunitat dins del món professional.

tracking