SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Visc a la plaça Sant Joan i l’última nit de festa major (com ja se sap) hi ha la tradicional cloenda amb focs artificials. El passat dimarts 11, quan van acabar, vaig sortir a la terrassa i, a més de la fumarada i la forta pudor de fum que feia, per sorpresa meva la terrassa estava plena de restes de petards. Metxes, trossos d’embolcalls i restes de tubs amb pólvora o colorant.

Com pot entendre, que et ploguin restes de petards (i més al lloc on vius) suposa un perill de força gravetat. Perquè, què hauria passat si aquella nit hagués decidit veure’ls des de la terrassa? O què hauria passat si els meus gossos s’ho arriben a posar a la boca i s’ho mengen? Ja es pot imaginar que res de bo.

De la mateixa manera, i per arrodonir-ho, m’he assabentat per mitjà de les xarxes socials que també es va calar foc al turó... Sincerament, encara no entenc com és que l’ajuntament de Lleida va prendre la decisió de fer el llançament dels focs artificials de la festa major des de la Seu Vella.

És veritat que és molt bonic però, que per ventura no hi ha gent vivint als voltants? Quina sort que no s’hagi hagut de lamentar res, oi? Estic convençuda que no es posaria cap veí en perill si es tornessin a fer els petards al riu, com sempre s’ha fet. Una proposta que és igual de maca i que, a sobre, és més segura.

tracking