SEGRE

Els teus companys de lHospital Santa Maria

Feliç jubilació, Sisco

Dia Mundial Sense Tabac, un any més

Dia Mundial Sense Tabac, un any mésSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Que distant queda aquell 1985 quan vas iniciar la teva tasca de treball dirigit al tractament de les toxicomanies per acabar creant i liderant la Unitat de Tabaquisme, a la qual has donat un protagonisme més enllà de Lleida a l’estar reconeguda arreu d’Espanya. Al llarg de les diferents facetes de la teva trajectòria has marcat un estil i has adquirit compromisos com a psicòleg, com ara la creació i lideratge a Lleida de la primera junta del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

En la teva etapa de professor de la Universitat, les teves classes, allunyades de la magistralitat i més properes a fer participar i intervenir l’alumnat, van gaudir de molta ressonància, i la prova és que l’índex d’absentisme era gairebé inexistent.

Com a gran expert en tabaquisme has aconseguit un reconeixement organitzant congressos i jornades de tabaquisme a Lleida i participant en fòrums de debat a nivell nacional, i com bon comunicador en espais de televisió local i nacional.

El teu compromís amb l’Hospital Santa Maria t’ha portat a formar part i impulsar grups de recerca i formació que tant interès han motivat en els professionals. Has demostrat una forta implicació a favor de la col·lectivitat, com no podia ser menys al ser un home senzill i amb un gran tarannà humà. Les teves intervencions acompanyades d’un to de bon humor feien que les visites fossin entranyables.

A partir d’ara podràs gaudir de la guitarra i de cultivar l’hort, a banda de les activitats socials que portes a terme. La teva empremta i el teu record estaran presents en molts pacients i en els professionals que gaudirem de la teva presència en espais culturals, socials i, esclar, de jubilats.

tracking