SEGRE
Vista d'Almacelles.

Almacelles estudiarà ajustar el cobrament d'algunes taxes municipals a empreses del municipiItmar Fabregat

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

A ells els agrada autoanomenar- se okupes perquè amb k sembla que són més antisistema que la resta de societat, però la realitat és que avui en dia els ocupes s’escriuen amb c minúscula. Visc a Almacelles i en els últims temps la població estem observant incrèdulament com es multipliquen el nombre d’ocupacions a la població sense que ningú no ho pugui aturar.

No es tracta d’ocupacions per necessitat, ni ocupacions ideològiques, es tracta de pseudoantisitemes de disseny amb Instagram, Facebook, Twitter i Iphones permanentment connectats, que pengen a les xarxes tot el que fan. Vivim en una societat d’aparences, un sistema fonamentat en el màrqueting, i ara ja no n’hi ha prou en ser ocupa sinó que també tothom ho ha de saber. Han estat engolits pel sistema que tant els repugna.

Ocupes amb minúscula, productes de disseny del sistema, sense ideologia ni principis que únicament busquen un lloc on estar de festa tranquils, un Marina d’Or Ciudad de Vacaciones ocupa...

Aprofiten els forats d’un sistema ben pensat que preveu protegir els més febles, i l’utilitzen en el seu propi benefici fent servir recursos que podrien usar persones en situació de vulnerabilitat. En l’únic que són antisistema és en el seu egoisme vers la resta de persones de la societat, prioritzant les seves pròpies necessitats i el seu benestar. Són l’essència del capitalisme, han caigut en la seva pròpia ratera i són més c minúscula que mai.

tracking