SEGRE

Pere Roqué i Oró

A la Fira amb la mirada a la campanya de la fruita

President ASAJA Lleida

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Després d’un any amb activitat firal nul·la o sota mínims, estem molt contents de tornar a la Fira de Sant Josep Mollerussa, retrobar-nos en persona i contribuir que el sector dels esdeveniments, que ha patit amb especial virulència l’impacte de la pandèmia, torni a la normalitat.

Però serem a la fira amb la mirada posada a la campanya de la fruita 2021, que està a les portes. Comencem aquesta campanya amb expectació i, sobretot, esperança que, gràcies al pla de vacunació establert per Sanitat i la Generalitat, sigui millor cobrint-se les mancances de l’any passat i que sigui més segura per a tots i totes. Iniciar la campanya amb la tranquil·litat sabent que els treballadors de la temporada estaran vacunats era un requisit indispensable.

Per part nostra, posarem tots els mitjans per poder garantir al màxim que es compleixin totes les mesures de prevenció. Volem tancar la campanya sense positius. I també, tancar-la amb uns preus millors que els de la campanya anterior. No podem estar tan optimistes amb l’amenaça de la fauna salvatge.

L’agricultura s’enfronta a uns anys de descontrol i desenfrenada de la població d’animals salvatges. Tant pel que fa a les comarques productores d’herbacis, cereals i fruita dolça com a les comarques amb conreus d’extensius, que pateixen ja les conseqüències de l’expansió de l’os que compta ja amb més de 75 exemplars.

Esperem que aquest nou govern tingui també noves polítiques de gestió de la fauna salvatge i que responguin a les necessitats i demandes del sector. Ens veiem, aquest any sí, a la Fira de Sant Josep de Mollerussa!

tracking