SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

En Jalihenna és un jove sahrauí arribat a Catalunya el novembre del 2018, procedent de Burgos i amb una discapacitat física important que li provoca una ceguesa pràcticament total. L’estiu del 2019 va compartir amb la seva família el desig de poder treure’s el graduat escolar, ja que degut a les seves circumstàncies va haver de deixar d’anar a l’escola ordinària a 4t de primària i des de llavors va estar en diverses entitats d’atenció a persones amb discapacitat sense haver cursat cap formació reglada.

En el moment en què vam anar a fer la matrícula al Centre de Formació d’Adults de Tàrrega per al curs 2019- 2020, des del centre ens van oferir la possibilitat de realitzar una prova de 15 dies i valorar la possibilitat de continuïtat d’en Jalihenna.

Doncs bé, aquells quinze dies s’han convertit en dos anys. Gràcies a l’esforç i la perseverança d’en Jalihenna, i gràcies a la gran implicació i adaptació de totes les professionals del CFA de Tàrrega, a les quals estem enormement agraïdes, en Jalihenna s’ha tret el graduat escolar i avui és una mica més a prop del seu objectiu: arribar a estudiar Psicologia per poder ajudar totes aquelles persones que ho necessiten.

Gràcies, CFA Tàrrega, i gràcies, Jalihenna, per demostrar que, amb compromís i empenta, tot és possible!

tracking