SEGRE

President de la FAVT

El nou equip de govern tripartit ERC-CUP-PSC treu 7 papereres al barri de la Plana de Tàrrega

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

L’ajuntament de Tàrrega ha retirat 7 papereres del barri de la Plana entre els carrers Francesc Moragas, Hort de la Trilla, Raval de Sant Agustí, la Plana, Sant Pere Claver: en aquests carrers solament han deixat una paperera en total. Segons la regidora de Serveis això ho farà a tots els barris de Tàrrega.

I han començat al barri de la Plana. Denunciem públicament la marginació del barri de la Plana i demanem que tornin a posar les papereres al nostre barri de la plana i que no facin el mateix als barris de la ciutat.

La FAVT vol denunciar aquests fets davant de les queixes dels veïns de Tàrrega. Si volem tenir una ciutat neta i ordenada, els barris no poden estar sense papereres. No podem entendre que un govern d’esquerres no vulgui tenir una ciutat neta, ja que a totes les ciutats hi ha papereres perquè els veïns puguin llançar-hi les botelles, llaunes, etc., i també els amos dels gossos puguin tirar-hi les bosses de les caques. Demanem públicament a l’equip de govern de la ciutat que escolti els veïns i torni a posar les papereres pel bé de la ciutat.

tracking