SEGRE
Saúl Craviotto, durant la seua sèrie eliminatòria de K1 200 metres, en la qual va acabar segon.

Saúl Craviotto, durant la seua sèrie eliminatòria de K1 200 metres, en la qual va acabar segon.EFE/ ENRIC FONTCUBERTA

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

No se m’ocorre millor titular per destacar la portentosa gesta de Saúl Craviotto alçant-se amb la medalla de plata en el K4 500, igualant David Cal, que fins ara era l’esportista espanyol més premiat en els Jocs Olímpics, amb un total de cinc medalles.

Teníem fundades esperances que Saúl ens donaria moltes alegries i no ens ha defraudat, secundat pels seus companys d’embarcació, Carlos Arévalo, Marcus Walz Cooper i Rodrigo Germade, que han realitzat una espectacular regata i només han cedit l’or, davant d’Alemanya, per una escassa distància de vint mil·lèsimes. Amb aquesta nova medalla Saúl ja és, juntament amb David Cal, l’esportista espanyol més premiat, registre que superarà en pròximes cites olímpiques, la primera a París 2024, perquè té prou joventut, qualitat i experiència com per aconseguir-ho.

Craviotto ja és una llegenda viva de l’esport, un fenomen, un autèntic crac com a esportista i com a persona. Bravo per Saúl i pels seus companys d’embarcació, que ens han donat una immensa alegria en la jornada final dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

tracking