SEGRE

Manel Ezquerra Tomàs

Les mentides tenen les potes molt curtes

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Avui en dia, vivim immersos en una dinàmica en què les administracions cada vegada són més lentes. La burocràcia ens complica la vida en lloc de facilitar-la. Amb la feinada que hi ha en un ajuntament, on gairebé tots els tràmits i expedients s’eternitzen, i amb la gran pèrdua de temps que comporta a la ciutadania a l’hora de resoldre els seus problemes. Amb el cas que ens ocupa i que malauradament ha fet que sortim en portades dels diaris, ens trobem davant de la primera vegada que s’ha actuat meteòricament.

Estic parlant una altra vegada de la situació inversemblant que estic patint. No entenc com un tema en el qual la víctima vaig ser jo, millor dit, la meva família, l’alcalde hagi paralitzat l’Ajuntament i ha posat a treballar tota la maquinària de propaganda i tècnica jurídica pagada amb diners públics, passant per sobre d’expedients que estan esperant des de fa molt temps. Quins interessos hi ha?

Vull denunciar públicament com l’alcalde, després de la precipitació i al veure’s qüestionat per l’opinió pública, ara dimensiona i diu coses que no són, en un intent evident de buscar una justificació davant del poble, donada la pressa que ha tingut al fer efectiva la meva destitució. Podria entendre la seva ofuscació cap a mi, perquè no coneix a fons la idiosincràsia dels alcarrassins i alcarrassines. Tanmateix, la presumpció d’innocència se l’ha passat pel “forro” per molt que s’esforci a mencionar-la. El que diu al vídeo l’alcalde és tendenciós i la seva finalitat és justificar la passada de frenada que ha comès.

Primer: Com pot dir que vaig portar un advocat de la meva confiança si els únics advocats que van assistir a dos reunions eren els que estan contractats per l’Ajuntament, Sr. Panabera i Sr. Guallar.

Segon: Tothom ha vist que els dos grups majoritaris de l’Ajuntament ja m’havien jutjat i condemnat. Fins i tot s’atreveix a dir al vídeo que hi va haver insults dels regidors?

Tercer: L’alcalde afirma, a l’inici del vídeo, que ens perseguíem un veí del poble i el tinent d’alcalde. Jo vaig trucar a la policia com a veí. Què preten l’alcalde, afirmant i utilitzant les paraules “tinent d’alcalde” de manera tendenciosa intentant viciar els fets?

És que al seu entorn és normal fer ús del càrrec? Jo no, i el meu grup tampoc… El dia dels fets era una tarda- vespre de divendres, laqual arribava a casa després de treballar a la meva feina com autònom i la persona que em seguia no era un veí en una situació normal cap a mi, sinó que va tornar a assetjar-me i insultar la meva persona i família (l’alcalde ho sap). Jo era un simple veí que venia de treballar i va demanar ajuda a la policia, que encara no entenc per què va actuar tan desproporcionadament envers la meva persona.

A pesar de no posar-li denúncies a aquest senyor, sí que havia presentat queixes davant de la policia, ho havia fet tant la meva dona com jo mateix, amb un intent de si podien fer alguna cosa. Sempre com a ciutadans i veïns del poble (la prova és que mentrestant vaig estar d’alcalde, per això no ho vaig fer precisament). Aquest divendres vaig trucar de la mateixa manera que ho he fet sempre, com a Manel, veí que soc d’Alcarràs. Ho sento, ja que aquest tema és molt cansat i segur que molts que llegeixen els farem avorrir amb aquest tipus de política, però em veig amb la necessitat de demanar públicament a l’alcalde que no ens perjudiqui més a tots plegats. Ni a tot Alcarràs, ni a la meva família. Nego rotundament que truquéstruqués a la policia com a tinent d’alcalde. No ho he fet mai, ni entra en el meu tarannà presentar-me amb cap mena de càrrec. Sempre he estat i seré el Manel o el Manolo, treballant humilment des de zero per guanyar-me la vida dignament.

Si em vaig posar en política, justament va ser per intentar acabar amb alguns privilegis i amb moltes ostentacions de poder que em feien mal a la vista. Vaig entrar en política perquè estava cansat de veure com sempre ens la feien els mateixos. Espe r o que l ’a l c a lde rectifiqui.

tracking