SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Sabeu qui és en Victor Manuel López Rodríguez? Segurament no, i jo tampoc ho sabia fins fa unes hores. Aquest senyor, i se li pot dir senyor en tota regla, és el batlle d’un petit poble de les rodalies de Madrid, la capital del reino, un poble amb uns 1.800 habitants, i aquest senyor ha dit “prou!” A qui? Doncs a aquesta empresa que amb complicitat del Gobierno de España fa pagar la llum a preu d’or, i aquest senyor deixa de pagar la llum del seu ajuntament, i vosaltres, batlles i batllesses de Catalunya, no teniu cap idea per lluitar contra aquest gegant? Que un micropoble hagi fer de David?

Ei! Miquel Pueyo, batlle de Lleida, et dic de tu perquè un dia m’ho vas permetre quan et vaig saludar al carrer, no se t’ha acudit fer alguna coseta per demostrar que aquí també ens podem rebotar? Cal demanar permís al president del teu partit? Segurament, si portessis la iniciativa com el Sr. Victor Manuel molts altres pobles s’hi afegirien i segurament moltes ciutats, o penseu que és millor, més preferible veure-les venir, no moure un dit, que els dies passin, que els anys passin, fins arribar d’aquí a 30 anys, il·lusos.

No passa res per seguir una idea d’un batlle d’Espanya, el tema és seguir amb bones idees, vosaltres, els polítics, que ja esteu més que qüestionats en el món de la ciutadania, seria hora que féssiu alguna cosa de bo en representació de tots els ciutadans, el que volem és que algú ens representi, que algú s’aixequi i digui prou, a veure si ho enteneu, no esteu aquí només per seure en un despatx, esteu per fer moure, remenar, rondinar, protestar, no pagar la llum si convé, i això beneficiarà tothom.

Esteu amb la gent del carrer, no espereu, moveu-vos, deixeu de pagar la llum, contacteu amb altres ajuntaments, feu la revolució de la llum, i feu-nos sentir orgullosos, cofois de vosaltres, que ens demostraríeu que a part de gestionar, també sou capaços de lluitar i defendre les injustícies socials d’aquestes empreses elèctriques.

tracking