SEGRE
La Fuliola

La Fuliola

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Som un grup de veïns de la Fuliola que vivim una trista realitat. Tenim una població d’uns 1.100 habitants amb variades ètnies i cultures que intentem fer les nostres vides amb llibertat i respecte. Però el problema és que una d’aquestes ètnies, que viu de les ajudes socials i en la majoria de casos no paga els seus rebuts ni de contribució ni aigua ni llum, ens té atemorits per la seva falta d’empatia i col·laboració.

Crits i sorolls a partir de mitja tarda, baralles, brutícia als carrers, música altíssima de matinada, barbacoes al carrer, cotxes corrent pel municipi sense cap mesura de seguretat per als nens que porten i amb velocitat excessiva, sense papers, sense assegurances, aparcats, o millor dit, parats al mig del carrer impossibilitant la circulació, etc. Algun dia sortirem a la televisió i no serà precisament per donar-nos un premi als balcons florits o a les façanes pintades!

Veuran. A casa meva ens llevem a partir de les dos de la matinada i moltes vegades hem d’anar a treballar sense haver dormit, ja que ells encara estan desperts i fan soroll. Hem intentat denunciar els fets als Mossos d’Esquadra i ens diuen que això no és denunciable, que és cosa de l’ajuntament.

L’ajuntament no té recursos per poder fer front a aquesta situació que empitjora d’any en any, ja que, a causa del criteri d’ajudes a les famílies sense recursos dotades d’una pensió mensual en relació amb el nombre de fills, la població augmenta cada any considerablement. Tot i haver-hi recol·lecció de pomes i peres, aquí és només “collita d’infants”.

El meu avi deia que allò que no està treballat no està valorat. Ho estem fent prou bé donant ajudes sense comprometre’s a res a canvi? Què hem de fer les persones que complim amb els nostres deures ciutadans per poder gaudir dels nostres drets de descans i tranquil·litat?

tracking