SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: Soc un veí de Mollerussa, els passats dies una zona de l’avinguda Sant Pere va aparèixer la vorera pintada de groc indicant la prohibició d’aparcar vehicles. En aquesta zona hi ha una porta d’un magatzem sense cap senyal de gual, i el propietari, abans d’aparèixer pintada de groc, posava caixes i obstacles que impedien aparcar.

Vaig telefonar a la Guàrdia Urbana (per cert, la Guàrdia Urbana més ben pagada de la província), em va atendre un agent i li vaig exposar la situació, la seva resposta: “Si està pintada de groc, és que ho ha fet l’ajuntament”.

Li vaig dir que tothom ho podia pintar, si tenien alguna documentació al respecte. La seva resposta: “Quina part de ho ha pintat l’ajuntament no ha entès?”, i va penjar. Em vaig posar en contacte amb la regidoria d’urbanisme, i em van dir que ho mirarien i me’n dirien alguna cosa, em van demanar el telèfon i els el vaig donar.

D’això fa 2 mesos, no han dit res i a la zona esmentada aparca el propietari del magatzem. Vull denunciar aquest cas que pot ser des d’un cas d’ineptitud i poc respecte al ciutadà, fins a favoritisme.

tracking