SEGRE
CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Us remeto aquesta carta en conseqüència de les notícies i del que visquem. Es veuen patinets elèctrics, bicis que no respecten les voreres, que són per als vianants segons la Llei de Seguretat Viària i que, a part, no porten casc protector i en molts casos van dues persones en patinet o bici. Si els recordes que ho fan, que incompleixen la Llei i les normatives municipals, moltes vegades t’insulten. Per suposat, no van pels carrils bici i moltes vegades van més ràpid que el que les normes els permeten. Ja hi ha hagut morts, inclús una dona de 75 anys a Lleida, segons els diaris.

El fet que la policia municipal no els pugui multar o no ho faci, pel motiu que sigui i que sembla que no es sancionin, ¿no és un presumpte delicte de prevaricació i/o de vexació de funcions? Sap, no soc advocat per assegurar-ho. Fins quan haurem de sofrir els vianants aquesta angoixa? Sr. Castro i senyor alcalde, pregunto si faran alguna cosa o buscaran temes com pot ser la recollida d’escombraries i d’altres abans de parlar d’aquest, encara que si hi torna a haver un ferit, no diguem un mort, podrien eventualment ésser acusats, amb o sense raó, d’homicidi involuntari en grau d’intent per no posar les mesures adeqüades a les quals tenen accés.

Espero equivocar-me, encara que els vots segons la seva actitud els poden, com a poc, sancionar en un futur pròxim, no gaire llunyà amb el seu pas a l’oposició. Molt parlar dels gossos, de recollir les defecacions o de portar morrió si són de raça perillosa, amb sancions que crec que són lògiques, però no dels problemes que no sols afecten els que tenen la seva manera de pensar o que tenen gos perillós, sinó tota la població de la ciutat de Lleida.

tracking