SEGRE

Francesc Pubill

Marginats els jubilats de Ponts i comarca

Exsecretari dels jubilats de Ponts, durant 4 anys

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Els jubilats de Ponts vam entendre que durant la pandèmia de la Covid es mantingués tancat el Casal, el nostre local social, on desenvolupàvem les nostres activitats, però ara hem vist que ens han expulsat de casa nostra, ens han tancat les portes i ens traslladen a locals alternatius, inacceptables, que no reuneixen les mínimes condicions. Hem estat gaudint d’aquest local que es va fer gràcies a l’ajuntament de Ponts i la Generalitat, durant uns vint anys. En aquest local hem palpat el tracte social i humà que ens mereixem les persones grans.

Hem pogut organitzar diverses activitats, com cursos de català, tallers de memòria, gimnàstica, conferències culturals, concursos de productes del camp, celebracions de dies assenyalats com el Carnestoltes, Tots Sants, Cap d’Any... activitats intergeneracionals i un llarg etc. que l’espai limitat d’aquest diari no ens permet explicar, però que, en definitiva, ens ha fet sentir vius, escoltats i reconeguts.

Creiem que un col·lectiu de més de cinccents socis es mereix un respecte i una defensa. És per tot això que usuaris del Casal i de l’Associació de Jubilats de Ponts i comarca, davant de la nostra frustració i impotència, reivindiquem a les altes instàncies el retorn i ús del Casal com a local social, ja que l’hem construït entre tots omplint-lo de vida. Només així podrem tornar a tenir un lloc de trobada i d’acollida, on socialitzar-nos i sentir-nos vius.

tracking