SEGRE

AMP

Allau d'incivisme a la zona universitària de Lleida

Ciutadà del carrer Pere de Cabrera

CARTA AL DIRECTOR

CARTA AL DIRECTORSEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR: Segurament molts barris tindran les seves queixes, però el cas que us vinc a explicar ara és la trista història del Cappont universitari. El barri universitari s’està degradant a marxes forçades, viure-hi esdevé cada dia més insuportable i les autoritats no fan la seva feina, ja que sembla que només es recordin de nosaltres per pagar les diferents taxes.

Durant el dia és un barri lluminós, ple de gent jove i culta, en canvi, de nit esdevé una ciutat negra, bruta i sorollosa. Qui trepitgi la zona dels cinemes Lauren i Sala Manolita podrà veure un munt de brutícia, grafitis, pintades de brètols en façanes de pedra, vòmits, pixades de gos i de persona per tot arreu, vehicles tipus túning a velocitats que algun dia provocaran algun disgust, arbres acabats de plantar sense gota a gota que van morint com els Sex Pistols, gent fumant cànnabis...

Els caps de setmana, a més a més, tenim el plaer de disfrutar d’una discoteca urbana. Ves per on, per què no podria ser vora a la casa del paer en cap? Els caps de setmana, que comencen dijous, el barri és Sin City: soroll tota la nit, la música de la Sala Manolita és la banda sonora del barri i la pots sentir des del llit, la gent fa vida al carrer, bevent, cridant, vomitant, pixant, tocant el clàxon a les quatre de la matinada... Tot un luxe a la ciutat dels 30 per hora.

I la Guàrdia Urbana, missing, com si tinguessin ordres de no passar pel barri, perquè de feina en tenen una estona llarga. Animo els ciutadans normals a donar un tomb per la zona i observar com un barri nou es degrada, i la ciutat esdevé una Lleida bruta i incívica. Si aquesta és la ciutat progressista que ens van prometre, si us plau, jo no la vull. A veure si els nostres governants posen llum a la foscor, si no, que vingui l’extrema dreta.

tracking